Supermarktmanager Peter feliciteert mevrouw Nel Smit
Supermarktmanager Peter feliciteert mevrouw Nel Smit Foto: STiP Fotografie

Drukte bij heropening Lidl Heiloo

Algemeen Heiloo

HEILOO - Woensdagochtend 15 november om 8.15 uur stroomde winkelcentrum Het Hoekstuk vol. Na een verbouwing van zes weken heropende Lidl. 

Wie tussen 8.30 en 8.50 uur aanwezig was kreeg een lot en maakte kans op een superprijs: het openen van de vernieuwde winkel door één minuut gratis te winkelen. De trekking van het winnende lot werd verricht door wethouder Fred Dellemijn en supermarktmanager Peter.

De gelukkige was mevrouw Nel Smit (80 jaar). Totaal verrast kwam zij na de bekendmaking van het lotnummer naar voren. Tijdens de minuut gratis winkelen hielp het personeel van Lidl dapper mee. Na afloop werd mevrouw Smit naar de kassa begeleid om alle boodschappen keurig op de band te leggen en te scannen. Mevrouw Smit kreeg een recordbedrag aan boodschappen mee: € 228,80. Klein probleempje was dat mevrouw niet alles met de fiets mee kon nemen. Ook daar wist men bij Lidl raad mee; drie medewerker brachten mevrouw Smit en haar twee boodschappenkarren lopend naar huis.

De totaal vernieuwde winkel in Het Hoekstuk heeft veel nieuwe producten, een warme bakker en nog veel meer, reden genoeg om snel een keer langs te gaan!

Tekst: Yvonne van Stiphout

Trekking van het winnende lotnummer door wethouder Fred Dellemaijn en supermarktmanager Peter
Al vroeg stonden vele mensen in de rij in afwachting van de bekendmaking van het winnende lotnummer
Supermarktmanager Peter en het personeel van Lidl Heiloo helpen mevrouw Smit een handje
Mevrouw Nel Smit met haar volle boodschappenkar na een minuut gratis  winkelen
Op de fiets konden niet alle boodschappen mee. Medewerkers van Lidl Heiloo brachten mevrouw Smit naar huis met haar twee boodschappenkarren vol.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant