De Ter Coulsterkerk aan de Holleweg.
De Ter Coulsterkerk aan de Holleweg.

3D-presentatie over Engelse tuinen in Ter Coulsterkerk

Algemeen Heiloo

HEILOO - Piet Boersma geeft woensdag 22 november in de Ter Coulsterkerk een 3D-presentatie over de beroemde Engelse tuinen. Dat meldt de vereniging Groei & Bloei. 

De dia's zijn gemaakt met twee camera's tegelijk. Dat is te vergelijken met onze ogen: alleen door met twee ogen te kijken ervaren wij diepte in onze waarnemingen. Piet presenteert beide dia's op één scherm. Hij neemt tweehonderd 3D-brillen mee. Dat is wel voldoende. "En het lijkt net of u zélf in de 'Engelse Tuin' loopt!" 

Zijn presentatie over de beroemde Engelse tuinen is inspirerend en prachtig. De tuinen zelf, kijk naar ligging, aanleg en plantenkeuze, getuigen van veel smaak en kennis. In deze presentatie zien we vooral de wat minder grote particuliere tuinen: Sissinghurst Castle, Glen Chentry, Broughton Castle, Heale House, Clinton Lodge, Arley Hall, The Manor House, West Dean Gardens, Wisley Garden, Sudely Castle en Bramdean House. 

U bent van harte welkom op woensdag 22 november in de zaal in de Ter Coulsterkerk aan de Holleweg 111 in Heiloo. De lezing begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Voor leden is het gratis en voor niet-leden is de toegang 3 euro.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant