Afbeelding

Feestelijke heropening Lidl Heiloo

Algemeen Heiloo

Na een verbouwing van zes weken opent wethouder Fred Dellemijn op woensdag 15 november het vernieuwde filiaal van supermarkt Lidl in Heiloo.

Het filiaal uit 2010 heeft een flinke opknapbeurt gekregen. De supermarkt is energiezuinig gemaakt en er is een andere vloer gelegd. Daarnaast heeft de winkel zowel een servicebalie als een warme bakkerij gekregen. Lidl-medewerkers bakken de hele dag door rustieke stokbroden, croissants en kampioentjes. En voor de liefhebbers van zoetigheid donuts en koffiebroodjes. Naast de bakkerij heeft de winkel ook een compleet nieuw assortiment aan beautyproducten.

"We zijn er erg blij met ons vernieuwde filiaal in Heiloo. De bakkerij is een mooie toevoeging aan onze winkel. We hopen met een ruime variatie ovenverse broodjes onze klanten te kunnen verrassen," aldus supermarktmanager Peter. Ook de openingstijden zijn verruimd: doordeweeks en op zaterdag is Lidl voortaan geopend van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Win een minuut gratis winkelen
De feestelijkheden beginnen al op dinsdagavond. Van 19.00 tot 20.00 uur worden buurtbewoners met hapjes en drankjes verwelkomd om de vernieuwde supermarkt te komen bezichtigen. Wie op woensdag 15 november tussen 8.30 en 8.50 uur naar Lidl Heiloo komt ontvangt een gratis lot en maakt kans op de superprijs: één minuut gratis winkelen. Wethouder Dellemijn opent samen met de supermarktmanager om 09.00 uur officieel de winkel.
Vanaf dat moment delen medewerkers coupons uit aan de eerste honderd klanten die de winkel in komen. Als deze coupon wordt ingeleverd bij het verlaten van de winkel krijgt men een gratis boeket ter waarde van 6,99 euro. Bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er spectaculaire openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

In de winkel zijn Frank & Jan te vinden op diverse gezonde snacks zoals de kinderappeltjes, maar tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen kinderen Frank & Jan ook in het echt ontmoeten. In de Lidl-folder is een mooie kleurplaat verstopt. Als je de kleurplaat heel mooi maakt en deze inlevert in de vernieuwde Lidl maak je kans op mooie prijzen. En je ontvangt sowieso een lekkere traktatie!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant