Afbeelding
Foto aangeleverd

Interview glamour journaliste uit Heiloo

Human Interest

Carolien Ter Linden, glamour journaliste uit Heiloo... interviewde Ronn Moss, beter bekend als Ridge Forrester uit 'The Bold and the Beautiful'. 

Doordat Carolien samenwerkt met Varol Porsemay van Hollywood Produksiyion sprak zei met acteur Ronn Moss, bekend als Ridge Forrester uit 'The Bold and the Beautiful'. Ronn was in Amsterdam voor een exclusief interview voor het televisieprogramma 'Bubbels & Zo' op RTL4, waar Carolien regelmatig te zien is als reporter.  Carolien had de eer om een complete fotoshoot te hebben samen met Ronn voor het Gloss magazine wat vanaf 5 december in de winkels ligt.

Ronn koos na 25 jaren in 'The Bold' voor zijn andere passie, namelijk muziek. Wat veel mensen niet weten is dat Ronn samen met de band 'Player' in de 70 jaren een nummer 1 hit scoorde 'Baby come back'. Daarnaast speelt hij in een populaire online serie 'The Bay' waar hij een aantal awards voor in ontvangst mocht nemen. Afgelopen maanden speelde Ronn in een theatershow 'Brasschaatse Huisvrouwen' door heel België. Hij is nu terug in Amerika, maar hij zal binnenkort naar Europa afreizen voor een concerttour. Het interview met Ronn is terug te zien op RTL XL (Bubbels & Zo aflevering van 29 oktober). Ook maakte Marc van Twuijver, eigenaar van Banketbakkerij van Velzen uit Heiloo weer een prachtige taart voor de acteur. 

Zondag 12 november vanaf 13.25 op RTL4 neemt Carolien ter Linden bekend acteur Costas Mandylor mee aan tafel in 'Bubbels & Zo'. Costas is bekend uit de 'Saw' films en was over in Nederland voor een nieuwe Saw film die uitgebracht werd tijdens Halloween. Aan tafel mag Carolien van Costas het mooie nieuws vertellen dat hij binnenkort gaat trouwen. 

Binnenkort zal Carolien een aantal acteurs uit 'Desperate Housewives' interviewen.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant