Cees Hachmang voor het gemeentehuis in Heiloo
Cees Hachmang voor het gemeentehuis in Heiloo Foto: STiP Fotografie

Protest tegen ambtelijk apparaat

Algemeen Heiloo

HEILOO - Cees Hachmang strijdt al jaren tegen de gemeente wegens het in zijn ogen onwettig handelen. Twaalf jaar geleden heeft hij een bouwverzoek ingediend voor een kantooropbouw op het bedrijfsgebouw aan de Holleweg 19A.

Volgens zijn zeggen is er in de afgelopen jaren veel fout gegaan. "Ik heb een studie gedaan en weet nu precies hoe alles had moeten lopen", aldus Cees Hachmang. "Betreffende ambtenaren hebben verkeerde informatie verstrekt aan de bezwarencommissie en er is bijvoorbeeld ook geen hoorplicht geweest".

Op 17 juli van dit jaar heeft hij een brief aan de gemeente gestuurd met daarin zijn hele verhaal opnieuw beschreven. Ook heeft hij de gemeente er op aangesproken welke fouten er gemaakt zijn. Als reactie heeft hij hierop alleen een ontvangstbevestiging gekregen. Twee weken geleden heeft hij weer een brief gestuurd, maar daarop kwam zelfs geen ontvangstbevestiging. Nu is voor Cees Hachmang de maat vol. Cees: "Ik ga iedere dag van 8.00 - 10.00 uur protesteren voor het gemeentehuis tot ik gehoord word en de procedure voor de kantooropbouw opnieuw in behandeling wordt genomen en de gemeente nu wel alles volgens de regels doet".

NB: Burgemeester Romeyn heeft inmiddels laten weten dat hij en wethouder Rob Opdam dinsdagochtend een gesprek met Cees Hachmang hebben gehad. Een nieuwe afspraak volgt. 

Tekst: Yvonne van Stiphout

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant