Afbeelding
Aangeleverde foto

Scouting Victorie bedankt sponsors

Verenigingen Heiloo

HEILOO - Scouting Victorie Heiloo vierde zaterdag 14 oktober haar zeventigjarig jubileum met leden en oud-leden. Dat gebeurde bij troephuis De Bolder aan de Westerweg.

De opening betrof een spetterend gastoptreden van Vive les Gueux, waarna de leden aan hun dagprogramma begonnen. Alle leden maakten een eigen Victorie-weersteen. Ze lunchten samen en 's middags stonden diverse spellen in het bos op het programma. Aansluitend was er een gezellige barbecue met leden, ouders, broertjes en/of zusjes en oud-leden. Het weer werkte gelukkig mee. Namens de leden werd er een cheque aangeboden. Het geld wordt besteed aan botenonderhoud. 

's Avonds was er een reünie voor oud-leden waarbij onder het genot van een drankje herinneringen werden opgehaald en cadeaus werden overhandigd. Al met al een zeer geslaagd jubileum waarop de Heilooër vereniging trots mag zijn. Scouting Victorie bedankt hierbij Vive les Gueux, alle sponsoren (waaronder Albert Heijn, Vomar en bakkerij Kaandorp), ouders, leiding, bestuur, stamleden en andere vrijwilligers. Zonder deze hulp, sponsoring en grote opkomst was er geen feest geweest, dus daarom bedankt.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant