Heiloo

Forte Kinderopvang opent KDV en BSO met theater

Sinds kort is Heiloo een bijzonder kinderdagverblijf en BSO rijker. In het voormalige pand van Pom Pom aan de Nijverheidsweg biedt Forte Kinderopvang sinds september kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar, waar een echt theater in gebouwd is. 

Ouders en kinderen kunnen tijdens de feestelijke opening op woensdag 1 november van 14.30-16.30 uur kennismaken met de kinderopvang en het binnenpodium zelf uitproberen. Sinds september is kinderdagverblijf De Paradijsvogel en BSO Nijverheidsweg gevestigd in het pand van Sierhuis op het industrieterrein vlakbij de A9. "Het industrieterrein lijkt een saaie plek voor opvang van kinderen, maar niets is minder waar", vertelt vestigingsmanager Monique Sweep van Forte Kinderopvang. "Deze zomer hebben we het pand verbouwd, en een echt theater gebouwd. Heel bijzonder om kinderen van zowel het kinderdagverblijf als de BSO een echt podium te kunnen bieden. Fantasierijke kinderen kunnen hier hun ei helemaal kwijt. Maar je ziet ook dat kinderen die wat verlegen zijn helemaal tot bloei komen op het podium. Ik nodig dan ook iedereen uit om ons podium uit te komen proberen tijdens onze open dag op woensdag 1 november van 14.30-16.30 uur. Voor de kinderen hebben we tijdens de open dag natuurlijk ook wat leuks: ze kunnen geschminkt worden, zelf kleurige feesthoedjes maken en er is wat lekkers voor iedereen. "

KDV De Paradijsvogel is het nieuwste zusje van de twee andere kinderdagverblijven van Forte Kinderopvang (De Vogeltuin en De Bosuil) in Heiloo. Monique vertelt dat de naam voor het nieuwste kinderdagverblijf niet toevallig gekozen is. "Juist omdat het contrast tussen het industrieterrein en de kunstzinnige binnenkant van het kinderdagverblijf zo groot is, hebben we qua naam gekozen voor één van de meest kleurrijke vogels die er is: de paradijsvogel. Maar we blijven natuurlijk niet alleen maar binnen zitten met de kinderen van zowel kinderdagverblijf als BSO. We hebben een mooie ruime buitenruimte, en we hebben een electrische bolderwagen waarmee we veel op pad gaan, bijvoorbeeld naar het bos en de kinderboerderij. Voor allerkleinsten van het kinderdagverblijf hebben we buitenbedjes, waarin
de kinderen, overigens onder continu toezicht, heerlijk buiten kunnen slapen".

Naast het bijzondere binnentheater bieden KDV De Paradijsvogel en BSO Nijverheidsweg een groot aanbod van activiteiten en workshops. Monique: "Voor alle kinderen hebben we een enorm aanbod aan workshops en activiteiten, natuurlijk wel afgestemd op leeftijd en belangstelling. En met de kinderen van de BSO gaan we tijdens de vakanties heel veel op pad, zodat de kinderen een echt vakantiegevoel hebben. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen daarnaast ook nog eens kiezen voor de BSO 7+ bij de Foresters, waar lekker gesport kan worden".

Alle ouders en kinderen in Heiloo zijn welkom tijdens de feestelijke opening op woensdag 1 november van 14.30-16.30 uur aan de Nijverheidsweg 4 in Heiloo. Ouders die niet tijdens deze middag kunnen zijn, natuurlijk ook welkom op een ander tijdstip voor een rondleiding door beide vestigingen: meer informatie via  www.fortekinderopvang.nl of bel met 0251-658058.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>