Raven poseert met een enthousiaste fan uit Amersfoort.
Raven poseert met een enthousiaste fan uit Amersfoort.

Robin Raven op het Kinderboekenbal 2017

Cultuur Heiloo

Het is weer Kinderboekenweek! Van 4 t/m 15 oktober staat jeugdig Nederland in het teken van het thema 'Gruwelijk eng'. De griezelige weken werden vorige week op dinsdagavond 3 oktober geopend met het traditionele Kinderboekenbal. Dit vond plaats in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Eén van de genodigden was de Heilooër kinderboekenschrijver Robin Raven. Hij sprak met collega's, signeerde voor fans en vertelde over zijn zevende, gloednieuwe boek 'Het geheim van de gouden hagedis' (uitgeverij Leopold, Amsterdam). Een spannend verhaal waarin actuele onderwerpen als vluchtelingen, dierproeven en pestkoppen verweven zijn.

Speciaal vanwege het verschijnen van 'Het geheim van de gouden hagedis' verloot 'De Uitkijkpost' een gratis exemplaar. Het boek wordt gesigneerd door de auteur en persoonlijk thuis afgeleverd! Maar dat is nog niet alles: bij het boek krijg je ook nog eens drie unieke Kinderboekenweek stickers en de CD-single 'Gruwelijk eng' van Kinderen voor Kinderen!

Wil jij deze topprijs winnen? Dan moet je de volgende vraag goed beantwoorden. Hoeveel boeken heeft Robin Raven tot nu toe geschreven? Stuur je antwoord naar redactie@uitkijkpost.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant