Foto: Facebook Teesti.
Foto: Facebook Teesti.
Heiloo

Toiletactie voor War Child bij Teesti

In april is Lunchroom Teesti in Heiloo gestart met de actie 'Toiletteren voor War Child'. Inmiddels is bijna 200 euro opgehaald.

Door de ligging van de lunchroom naast station Heiloo komen veel mensen binnen met de vraag of ze van het toilet gebruik mogen maken, zonder verder iets te consumeren. De medewerkers kwamen op het idee dat men van het toilet gebruik mocht maken als daar een vrijwillige donatie voor War Child tegenover stond. Er staat een speciale War Child spaarpot in de zaak waar de mensen hun bijdrage in kunnen deponeren. Deze week is de opbrengst geteld en zat er 178,80 euro in. Teesti rondt dit bedrag af naar 200 euro; dat bedrag wordt komende week overgemaakt aan de organisatie.

War Child is 'erg enthousiast' en zal op de eigen site ook melding maken van de ludieke actie. Vanaf volgende week begint Teesti weer met een lege spaarpot, in de verwachting dat er snel weer een mooi bedrag gestort kan worden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>