Afbeelding

TP Express verrijkt dienstenpakket Welzijn Heiloo

Algemeen

Dit is 'm: de ruime personenauto die de Stichting Welzijn Heiloo dankzij enkele gulle sponsors aanschaft. De wagen krijgt een druk leven, onder meer voor de bezorging van de vriesverse maaltijden en het vervoer van mensen met dementie naar hun vaste sportmiddag. Hij krijgt de naam: 'Trefpunt Express'. 

En de TP Express maakt ook nieuwe leuke dingen mogelijk. Elke week gaat de auto met maximaal vier passagiers naar een winkelcentrum in de omgeving. En daarnaast tenminste een keer in de week naar bijvoorbeeld een museum, tentoonstelling, markt of het strand. Het is een kleinschalige opzet en blijft daardoor laagdrempelig en flexibel; er zullen ook gemakkelijk nieuwe contacten tussen mensen ontstaan. Voor de laatste maanden van 2017 is al een compleet programma in elkaar gezet, het is verkrijgbaar bij de receptie in het Trefpunt. Deelname aan de uitjes kost weinig, meestal tussen 5 en 10 euro, afgezien van eventuele externe kosten zoals toegangskaartjes.

De feestelijke inhuldiging van de Trefpunt Express gaat plaatsvinden op dinsdag 29 augustus.

Directeur Marian van Dam toont zich heel blij met deze uitbreiding en is dankbaar voor de financiële steun van de Pius Stichting, de Stichting Vrienden Ouderenwerk Heiloo, de Rabobank Clubkas actie en Help Nederland Vooruit van de ING.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant