Afbeelding

Wilco Brouwer de Koning (Boerderij Ter Coulster) bestuurslid vakgroep Melkveehouderij

Human Interest Heiloo

LTO Nederland heeft nieuwe bestuursleden voor de vakgroep Melkveehouderij benoemd, die later dit jaar als vakgroep 'Melkveehouderij nieuwe stijl' van LTO Nederland gaat fungeren. Onder hen, Wilco Brouwer de Koning van Boerderij Ter Coulster in Heiloo. 

Samen met zes andere bestuursleden, zal Wilco Brouwer de Koning binnen LTO, de belangenbehartiging van de melkveehouderij op landelijk niveau invulling gaan geven. 'Het zijn sterke kandidaten met een gerichte visie en dat belooft wat voor de toekomst,' zegt Jan van Weperen, voorzitter vertrouwenscommissie Melkveehouderij.

Wilco hoopt na de moeilijke tijd waar de melkveehouderij m.b.t. fosfaatperikelen nu nog in zit, verder vooruit te kunnen kijken. "Ik hoop dat we de melkveehouderij een mooie toekomst kunnen geven, zodat onze (klein)kinderen ook nog kunnen genieten van de melkkoeien in het Nederlandse landschap!", aldus Wilco.

De overgang van het huidige bestuur van de vakgroep zal de aankomende tijd in overleg met de nieuwe bestuursleden plaatsvinden. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant