Afbeelding

Schilderijen Art-Baker in het Trefpunt

Cultuur Heiloo

HEILOO - Art-Baker exposeert zijn schilderijen van vrijdag 23 juni tot en met vrijdag 15 september in het Trefpunt in Heiloo.

'Brood doet leven'. Dat was de hobby van Jan Hemmer, maar sinds kort zet hij de krokante en knisperige broden van weleer met kwast en paletmes op het doek. "Als je er naar kijkt, dan zou je er trek in krijgen",, zegt hij. Art-Baker is in het schildersambt een laatbloeier. Door zijn creatieve vak als Echte Bakker wist hij altijd wel iets nieuws te creëren. Mede hierdoor begon het schildersbloed te stromen in het voorjaar van 2002, toen hij enige tijd portretten begon te schilderen in diverse grijstinten. Dit gaf hem inspiratie om ermee door te gaan.

Art-Baker ging les nemen bij enkele kunstenaars in Heiloo. Daar kwam hij in aanraking met diverse methodes van de schilderkunst, van houtskool tot acryl en olieverf. Hij zoekt nog naar de juiste stroming van vormen en een eigen stijl. Zowel abstract en figuratief tot realistisch boeit hem. Werken met paletmes vindt hij zeer leuk om te doen. Een kleine impressie van de werken van Art-Baker vind je op www.workshopbroodbakken.nl. Klik dan op de link- hobby v/d bakker (schilderijen). Of kom gewoon eens kijken in 't Trefpunt, waar vele van zijn doeken te zien zijn.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant