De vestiging wordt feestelijk geopend. Vlnr. Sabrina Van Roemburg, Simone en Ramon van Beko Interieurs, Marielle Mul, Ronald Blom, Bas Kuyper, Moniek van Leeuwen, Jeffrey van der Wagen. Op de voorgrond de kinderen van Bas en Ronald.
De vestiging wordt feestelijk geopend. Vlnr. Sabrina Van Roemburg, Simone en Ramon van Beko Interieurs, Marielle Mul, Ronald Blom, Bas Kuyper, Moniek van Leeuwen, Jeffrey van der Wagen. Op de voorgrond de kinderen van Bas en Ronald. Foto: Stip Fotografie

Kuyper en Blom makelaars opent nieuwe vestiging

Algemeen Heiloo

HEILOO - Woensdagmiddag is de nieuwe vestiging van Kuyper en Blom makelaars geopend. De nieuwe vestiging, gevestigd aan de Stationsstraat 96, is geheel gericht op nieuwbouwprojecten.

"Mensen die een nieuwbouwwoning kopen kunnen we nu anders ontvangen", aldus Bas Kuyper. "Bij een nieuwbouwwoning komen er andere zaken aan de orde en wij vinden het belangrijk dat de kopers zich 'thuis' voelen".

Tijdens het uitdenken van het concept voor de nieuwe vestiging kwamen Bas en Ronald op het idee om een woonkamer te creëren, een huiselijke sfeer. Uiteindelijk gaan de kopers ook in een huiskamer wonen/leven. In samenwerking met Simone en Ramon van Beko Interieurs is er een passend interieur in de vestiging geplaatst.

De vestiging is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30 uur en op zaterdag op afspraak.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Bas en Ronald omringt door hun team. Vlnr. Sabrina van Roemburg, Marielle Mul, Bas Kuyper, Ronald Blom, Moniek van Leeuwen, Jeffrey van der Wagen
De nieuwe vestiging aan de Stationsweg 96

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant