Uw presentator Nico de Graaf.
Uw presentator Nico de Graaf.

De 500e Souvenirs-show op Radio 80

Algemeen Regio

EGMOND - Het programma Souvenirs op Radio 80 viert zondag 18 juni haar vijfhonderdste programma. Souvernirs is de wekelijkse thema-muziek-show die u elke zondagmiddag van 17.00 tot 19.00 uur kunt meebeleven op de lokale zender van de gemeente Bergen. 

Het is een show vol Americana, rootsmuziek en je mooiste muzikale herinneringen, geproduceerd en gepresenteerd door Niko de Graaf. Het programma heeft niet alleen luisteraars in onze eigen 'kust en duinstreek' maar werkelijk van overal op onze aarde.

De vijfhonderdste Souvenirs belooft een heus spektakel te worden, met prachtige muziek van geweldige artiesten. Veel van Niko's muzikale helden en heldinnen, waaronder grote namen, hebben reeds hun medewerking toegezegd. Niko en mevrouw de Graaf zijn er dan ook al maanden mee bezig en ook de Radio 80-techneuten Willem en André zijn druk in de weer om het allemaal weer technisch mogelijk te maken. We verklappen nog niets van het programma, maar het wordt één grote verrassingsshow. Dus houdt u van mooie muziek en wilt u er later ook over mee kunnen praten, zet dan die vijfhonderdste Souvenirs in je agenda en zorg ervoor dat je op zondag 18 juni om 17.00 uur met een zakdoekje en een drankje bij uw radio zit.

Radio 80 is te ontvangen op 105.9 FM (in de auto) en op Ziggo 96.5 kabel. Ook op het digitale kanaal 919 en het tv kanaal 44 (Ziggo). Verder wereldwijd via www.rtv80.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant