Burgemeester Hans Romeyn praat met ouderen.
Burgemeester Hans Romeyn praat met ouderen. Foto: Stip Fotografie

Niet langs elkaar, maar met elkaar leven

Algemeen Heiloo

HEILOO - Zaterdag 10 juni was de afsluiting van het jaarevenement van de Gouden Dagen Heiloo. Burgemeester Hans Romeyn was die dag aanwezig om een toespraak te houden en te praten met de aanwezigen. Met dit jaarlijkse evenement wil men de Gouden Dagen Heiloo promoten. Onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek konden de aanwezigen kennis maken met elkaar en een gezellige middag beleven.

Het doel van de Gouden Dagen is kortweg via het vervullen van wensen in contact komen met seniore mensen. Hen een paar gouden uren laten beleven, contact tot stand brengen met anderen en op die manier bijdragen aan hun welzijn. Het verzamelen van de wensen, de organisatie en uitvoering wordt gehele gedaan door vrijwilligers. Waar mogelijk wordt de lokale samenleving, het dorp, hierbij betrokken. Hetzij in de vorm van vrijwilligers, hetzij in de vorm van materiële sponsoring.

Alle aanwezigen kreeg aan het einde van de middag een wenskaart uitgereikt, om zelf een wens in te vullen of om weg te geven aan iemand met een wens.

De burgemeester besloot zijn toespraak met de woorden: "Niet langs elkaar leven, maar met elkaar leven". En het 'met elkaar leven' was zaterdagmiddag in Klein Varnebroek zeker te zien.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Burgemeester Hans Romeyn houdt een toespraak

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant