Familie en vrienden kwamen langs om afscheid te nemen.
Familie en vrienden kwamen langs om afscheid te nemen.

Van Egmond aan Zee naar Santiago

Human Interest Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE - Op zondag 14 mei was het een drukte van belang bij Brasserie Santiago op het Pompplein in Egmond aan Zee. Eindelijk was het dan zover, Ko Groot uit Egmond aan de Hoef en zijn fietsmaat Marcel Dekker uit Castricum gaan na een lange voorbereiding hun pelgrimstocht per tourfiets van Egmond aan Zee naar Santiago de Compostela in Spanje beginnen! 

Vrienden van Ko, Jelle Groot en Marijke Bruin, gaan daar ook naar toe, maar 2 weken later en vanaf de Franse Pyreneeën vanuit het pelgrimsplaatsje Saint Jean Pied de Port. Ze hopen elkaar op het plein bij de kathedraal van Santiago de Compostela weer te ontmoeten en hebben er erg veel zin in ook al is het onderweg best nog wel eens afzien. Hoelang ze er over doen is nog niet bekend maar eind juni is de streefdatum!

Familie, vrienden en fietsmaten kwamen al vroeg in de ochtend afscheid nemen onder het genot van een kopje koffie of thee met een Sint Jacobsschelp als gebakje. De kilometers die ze rijden zijn om het Goede Doel Stichting Veldwerk Nepal aandacht te geven. Deze prachtige Pelgrimstocht kan dus gesteund worden met een gift voor de kinderen van Nepal om ze te laten leren. Het rekening nummer van Stichting Veldwerk Egmond Binnen is NL16TRIO0254661610 o.v.v. Santiago.

Ook kun je de fietsers volgen op marijelle.reislogger.nl en geef je emailadres door. Buen Camino voor Ko, Marcel, Jelle en Marijke. Met dank aan Theo Schilder fietsen, Amazing Wheels en Brasserie Santiago. Ontzettend bedankt namens ons 4 en Stichting Veldwerk Nepal als dit geplaatst kan worden!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant