Afbeelding

Voorjaarsconcert Harmonie Caecilia - een muzikale wereldreis

Cultuur Heiloo

HEILOO - Harmonie Caecilia neemt u mee op een muzikale wereldreis bij haar voorjaarsconcert op zaterdag 13 mei in Cultureel Centrum de Strandwal. Zowel het A-orkest als het opleidingsorkest en de jongste leerlingen treden op.

Frankrijk, Engeland, Taiwan, Argentinië, Nederland - muziek uit deze landen komt langs op het voorjaarsconcert van Caecilia. De harmonie neemt u mee op een muzikale reis rond de wereld in zo'n 80 minuten. U reist via Franse chansons, Hollandse hits en Argentijnse tango. Reisleider van het A-orkest is dirigent Jeroen van Veldhuizen. Ook zullen de leerlingen en het opleidingsorkest van Caecilia optreden o.l.v. dirigent Bob Kanne. In de pauze is er natuurlijk de bekende loterij met mooie prijzen.

Aanvang concert: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Locatie: Cultureel Centrum de Strandwal, op het GGZ-terrein aan de Kennemerstraatweg 464 te Heiloo. Toegangsprijs: €12,- (inclusief consumptie). Donateurs betalen € 5,- (inclusief consumptie). Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie vindt u op www.caecilia-heiloo.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant