René Schellevis en zijn vrouw Esther
René Schellevis en zijn vrouw Esther (Foto: Aangeleverd)
Bedrijf Belicht

Smits Keukens: Nieuwe keukens, keukenrenovatie en verbouwing

In het Bad & Keuken Plaza aan de Geesterweg in Uitgeest zijn twee bedrijven gevestigd, waaronder Smits keukens. Eigenaar René Schellevis startte zijn keukenbedrijf zo'n vijftien jaar geleden met de overname van Smits keukens in Haarlem. In 2006 opende hij een tweede filiaal in Uitgeest. Sinds 2010 is dat filiaal gevestigd op de Geesterweg, onder één dak met badkamer- en tegelspecialist Bakkum & Krook. Enige tijd geleden werd Smits keukens uitgeroepen tot beste keukenzaak van Noord-Holland door het blad Elsevier-Retail.

Een nieuwe keuken op maat
Het is een belangrijke aanschaf, een nieuwe keuken. Er zijn veel opties qua design, apparatuur en budget. Elke klant en ieder huis is anders en daarmee ook de locatie en uitstraling van de keuken. Bij Smits keukens kunt u op een ontspannen manier kijken en bespreken hoe uw specifieke keuken er uit zou moeten zien. René Schellevis: "Iedereen kan natuurlijk binnenlopen in onze showroom. Op zaterdag zijn we met vier personen aanwezig waardoor er meer kans is om samen rond de tafel te gaan zitten dan doordeweeks. Om echter zeker te zijn van de persoonlijke aandacht die wij graag bieden, kan het beste een afspraak worden gemaakt. Dit is altijd vrijblijvend". Het is handig om de maten en plattegrond mee te nemen van de betreffende ruimte. In het gesprek verkent en bespreekt u alle mogelijkheden. Kiest u voor modern en strak design of knus, romantisch en landelijk? Neemt u kastjes met een kunststof- of houtgelakt front en een werkblad van hout, composiet, graniet of keramiek? Smits keukens levert alle denkbare keukenapparatuur van vele merken. Nieuw is het 'Home Connect' systeem, waarmee je in een App op je telefoon bijvoorbeeld je koffieapparaat kan aanzetten of zelfs op afstand in je koelkast kan kijken.

Uw ontwerp in 3D
Bij een tweede afspraak ziet u uw droomkeuken in 3D. Een speciaal programma maakt het mogelijk om, op het computerscherm, door uw toekomstige keuken heen te lopen zodat een zo goed mogelijk beeld gevormd wordt van het te verwachten resultaat. René vertelt: "Wij leveren maatwerk. Zoals we het samen met de klant bedenken en tekenen kan het kwalitatief worden uitgevoerd. Zo kan je bijvoorbeeld een keukendeur in elke gewenste RAL of Sikkenskleur laten spuiten". Maatwerk betekent overigens niet dat u duurder uit bent dan met een standaard keuken. U ziet de prijs direct op het scherm en heeft alle tijd om thuis na te denken.

Smits woningverbetering
Voor wie niet de hele keuken wil vervangen, maar wel een nieuwe uitstraling wil in huis, is keukenrenovatie een mooie en voordelige optie. Vaak is de basis van een keuken nog prima en volstaat het om nieuwe frontjes aan te schaffen en wellicht een nieuw keukenblad. Ook daarvoor bent u bij Smits keukens aan het juiste adres. Door zijn achtergrond als aannemer ziet René Schellevis de meerwaarde van een strakke planning en een vast team mensen voor alle benodigde werkzaamheden. Smits woningverbetering neemt dan ook de complete planning uit handen zodat u zich zelf geen zorgen hoeft te maken over de volgorde van werkzaamheden van bijvoorbeeld de loodgieter of elektricien. U kunt dus naast een nieuwe keuken ook bij Smits keukens terecht voor: keukenrenovatie, verbouwing, sloopwerk, nieuwe kozijnen, stucwerk, loodgieterswerk, elektra en wandafwerking.

Geesterweg 10, 1911 NB Uitgeest, Telefoon: 0251-311880
Website: www.smitskeukens.nl, E-mail: info@smitskeukens.nl

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 9.30- 17.30 uur, donderdagavond 19.00- 21.00 uur (m.u.v. juli, augustus en december), zaterdag 9.30-17.00 uur.

Door: Natalie Bottemanne

Meer berichten