Foto: Aangeleverd
Bedrijf Belicht

Bij Bakkum & Krook Tegels & Sanitair altijd het puntje op de i

UITGEEST - Bakkum & Krook Tegels & Sanitair is al ruim vijftig jaar een begrip in de wijde omgeving. Het dynamische bedrijf is onder één dak met Smits Keukens te vinden in het 'Bad en Keuken Plaza' aan de Geesterweg, tegenover de molen.

In de grote, steeds vernieuwende showroom vindt men buiten diverse complete toilet- badkamer- en vloeropstellingen ook een enorm assortiment aan badkamermeubelen, radiatoren, baden, kranen en verdere benodigdheden voor badkamer en toilet. Alles volgens de laatste woontrends. Vanzelfsprekend kan men erop rekenen dat Bakkum en Krook klantgericht het beste advies en eerste kwaliteit kan leveren tegen scherpe prijzen.

Ontzorgend
Welke vloer, hoe komt de badkamer eruit te zien? Veel beslissingen moeten weloverwogen genomen worden. Adviseurs bij Bakkum- en Krook nemen uitgebreid de tijd om u hierbij te helpen door uw wensen te vertalen naar een realistische 3D-tekening. Aan de hand hiervan wordt vrijblijvend een offerte uitgebracht. Vervolgens worden alle werkzaamheden door vakkundige mensen met uiterste precisie uitgevoerd. Indien wenselijk ontzorgt dit dynamische tegel- en sanitairbedrijf ook.

"Sommigen stellen de aanschaf van een nieuwe badkamer uit, omdat ze geen zin hebben in alle rommel", zegt eigenaar Edward Bakkum. "Dat is bij ons niet nodig: we kunnen zelfs een verbouwingsdouche regelen waardoor niet gedouched hoeft te worden bij de sportschool of bij de buurman! Een badkamer is immers een eerste levensbehoefte." Al het werk wordt in een zo kort mogelijk tijdsbestek uit handen genomen: van sloop, het afvoeren van puin, de nauwkeurige plaatsing en afwerking tot het laatste puntje op de i, zoals het schilderwerk.

Bakkum & Krook is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. De koffie staat klaar en parkeren is gratis!

Adres: Geesterweg 10, 1911 NB Uitgeest. Tel.: 0251-314750.
Website www.bakro.nl. E-mail: info@bakro.nl

Tekst: Anita Webbe

Meer berichten