Bedrijf Belicht

Nieuwe eigenaar en assortiment bij: Melange7 Shopping Kleding, wonen, lifestyle en meer…

Nieuwe eigenaren

Met Melange7 Shopping is Heiloo sinds 2015 een klein warenhuis rijker. Een plek waar je heerlijk kan shoppen op het gebied van kleding en lifestyle en desgewenst iets kan eten of drinken in het naastgelegen restaurant. Sinds 1 januari dit jaar is het shopping-gedeelte qua eigenaar losgekoppeld van de horeca. Je kunt wel nog steeds van de winkel binnendoor naar het restaurant en andersom. De twee nieuwe eigenaren van Melange7 Shopping zijn Pieter Duyneveld en Kees Schermerhorn. Deze twee bekende rasondernemers runden op deze zelfde locatie tot 2015 de bekende interieurzaak Silhouet. En, zoals zij zelf beamen, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De passie voor hun zaak, die zij samen dertig jaar hadden, bleef en deze nieuwe kans pakken de heren dan ook met beide handen aan.

Silhouet Shopping en interieur
Pieter en Kees zijn enthousiast over hun terugkeer op hun vertrouwde plek en hebben zin om de collectie en winkelervaring op te frissen en spannender te maken. Om nog meer klanten tevreden te stellen is onder meer de indeling en uitstraling van de winkel aangepast. De collectie betaalbare en kwalitatieve mode voorin de winkel blijft. Pieter vertelt: "Het concept blijft hetzelfde: verschillende merken kleding, gecombineerd met andere artikelen op het gebied van lifestyle, onder één dak". Naast de zelf ingekochte collecties blijft het shop-in-shop principe bestaan. Kees: "We willen dat iedereen zich welkom voelt om te kijken naar de regelmatig wisselende kleding-, interieur- en lifestylecollecties. Met onze kennis vanuit Silhouet voegen we nu weer meer interieurartikelen toe, zoals meubels, gordijnen, verlichting, kleden en accessoires. Ook voor interieuradvies zijn wij zelf regelmatig in de winkel te vinden". Tot het uitgebreide assortiment behoort onder andere het exclusieve behangmerk Elitis en parket van het merk Klitsie. Het is ook mogelijk meubels te laten (her)stofferen en door de samenwerking met een meubelmakerij zijn tevens diverse maatwerk meubels te bestellen.

Blijven vernieuwen
Het leuke van het brede aanbod in de winkel is ook het gemêleerde publiek. Wie even een half uurtje in de winkel blijft rondneuzen ziet zowel moeders met kinderwagen als moeder en dochter die samen wat passen in de ruime pashokjes. Iemand anders kijkt naar het aanbod kussens en koopt een cadeau voor haar zoon. Een paar vriendinnen hebben net een kop koffie gedronken en kijken in de rekken naar een goed passende jeans. Kees en Pieter vinden het leuk om te zien. Zij willen de kwaliteit van het vroegere Silhouet handhaven maar zoeken zeker ook de mix met het betaalbare. Dagelijks wordt de collectie nog aangepast en aangevuld. Eind april verwachten de nieuwe eigenaren dat alle aanpassingen zijn doorgevoerd. Verdere plannen voor de toekomst zijn er natuurlijk ook. Pieter vertelt: "We willen binnen de solide basis ook blijven verrassen door het wat spannender te maken en meer wisselende collecties te voeren".

Modeshow
Op zondag 9 april vindt de spetterende catwalk-modeshow plaats tussen 14.00 uur en 17.00 uur. De nieuwe zomercollectie van enkele kledingmerken wordt professioneel gepresenteerd. Meteen een mooie kans om alvast de deels aangepaste winkel te bekijken.

Kennemerstraatweg 99-103, 1851 BC Heiloo.
Website: www.melange7.nl. E-mail: info@melange7.nl.
Telefoon: 072-5331199. Openingstijden: maandag t/m zaterdag 9.30 uur-18.00 uur, zondag 11.00 uur-18.00 uur.

Tekst: Natalie Bottemanne

Meer berichten