Het koor.
Het koor. Aangeleverde foto

New Voice zingt nummers van Jesus Christ Superstar

5 apr, 16:30 Algemeen Egmond Binnen

EGMOND-BINNEN - Het koor New Voice zingt zaterdag 8 april in de Palmpasenviering in de St. Adelbertuskerk in Egmond-Binnen nummers van de Rockmusical 'Jesus Christ Superstar' van Andrew Lloyd Webber.

Dit is een musical van alweer bijna vijftig jaar geleden (1970) maar is met nummers als 'Hosanna Hey' en 'I don't know how to love Him' nog uitermate actueel én geliefd. Natuurlijk is er ook aandacht voor de jeugd met haar Palmpasenstokken.

Verder verzorgt het koor op 13 mei (de zaterdagavond vóór Moederdag) de muzikale ondersteuning van de viering in de Adelbertuskerk. Daarnaast is zondagmorgen 25 juni weer het feest van de patroonheilige, St. Adelbert. New Voice viert dat graag met u mee op de Adelbertusakker, gelegen aan de Adelbertusweg, naast nr. 31, in Egmond Binnen. Altijd weer een heel sfeervolle viering op een fantastische plek. Na die viering zal het zomerreces van het koor weer ingaan. Uiteraard zien de dirigente, muzikanten en koorleden van New Voice u dan na de vakantieperiode graag weer terug.

In de tussentijd, op een mooie Pinksterdag (maandag 5 juni), neemt het koor deel aan het muziekfestijn 'Van Dorp tot Kust'. Op de weg van Bakkum naar Castricum aan Zee vertonen uiteenlopende koren hun muzikale talenten. Egmond wordt daar vertegenwoordigd door De Skarrebekke, B.lief én New Voice.

12.30 uur-12.50 uur op het Winkelplein op Camping Bakkum.
14.30 uur-14.50 uur op het plein bij Fase Fier (voorheen HCR Borst) in Bakkum.
16.00 uur-16.20 uur bij Johanna's Hof.

U mag die dag rekenen op mooi weer. Kom vooral lopend óf op de fiets naar dit onderhoudende en gezellig evenement. Kijk voor actuele informatie en impressies naar de website van het koor: www.new-voice.nl.

De viering vindt plaats in de St. Adelbertuskerk in Egmond Binnen en begint om 19.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief