Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Uitkijkpost en Vidicrowd starten Heiloo's Sportkanaal voor alle videoverslagen van amateursport

Sport Heiloo

Een groepje sport enthousiastelingen uit Heiloo is bezig om de amateursport in Heiloo via videoverslagen in beeld te brengen. Dit gaan we doen met behulp van een nieuwe app genaamd 'Vidicrowd'.

Vidicrowd is een app waarmee je super makkelijk alleen, of samen met anderen, een wedstrijdverslag kan maken. Dit is natuurlijk onwijs gaaf voor de amateursport aangezien er buiten de lokale kranten weinig bericht wordt over de amateursport, laat staan bewegend beeld voor de mensen thuis die niet in staat zijn alle wedstrijden te bezoeken.

Uitkijkpost is bezig om een video content pagina te creëren in de vorm van een echt sportkanaal, speciaal voor amateursport in Heiloo. Dit sportkanaal moet dé plaats worden waar sport liefhebbend Heiloo straks online samenvattingen/wedstrijdverslagen terug kan kijken van zijn of haar favoriete teams, van welke sport dan ook.  Om officieel van start te gaan komen we aankomende zaterdag naar jullie toe!

Zaterdag 1 april gaan we van start, geen grap!

Als officiële lancering zullen er aankomende zaterdag 1 april (dit is dus geen 1 april grap) in de kantine van de drie grote sportclubs (De Foresters, HSV en Terriërs) een aantal liefhebbers uitleg geven over de app en het sportkanaal. Zij zullen ter plekke alle geïnteresseerden vertellen over hoe je als toeschouwer echt super eenvoudig verslag kan doen, samen of alleen, van de die dag gespeelde wedstrijden. Je kunt dus gelijk zelf aan de gang als wedstrijdverslaggever. Deze verslagen kun je dan na afloop direct terug zien op de TV schermen in de kantine. En uiteindelijk dus ook op het sportkanaal voor heel sportliefhebbend Heiloo.  

Lijkt het jouw ook leuk om mee te helpen de sportieve prestaties in Heiloo in beeld te brengen? Zoek ons dan op in de kantine voor een korte toelichting. Of download de vidicrowd app alvast via de app of playstore voor iPhone of Android. Op vidicrowd.com vind je uitleg over hoe eenvoudig de app precies werkt.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant