Voorzijde van het gebouw van Woonzorgcentrum De Loet.
Foto van ViVa! Zorggroep
Voorzijde van het gebouw van Woonzorgcentrum De Loet. Foto van ViVa! Zorggroep

Open dag van zorg en welzijn ook in De Loet

Human Interest Heiloo

HEILOO - ViVa! Zorggroep doet op 18 maart mee aan de Week van Zorg en Welzijn. Op deze dag kunt u een kijkje nemen in de wereld van ViVa!'s wonen, welzijn, zorg en werken en krijgt u de gelegenheid om de ontwikkelingen van dichtbij te zien en meer te weten te komen. Negen locaties van ViVa! Zorggroep zijn open op 18 maart, de meeste van 10.00 tot 13.00 uur. In Heiloo is dit woonzorgcentrum De Loet.

Voor ouderen
Woonzorgcentrum De Loet besteedt extra aandacht aan welzijnsactiviteiten voor ouderen, georganiseerd vanuit ViVa! la Vie Uitbureau. Het Uitbureau zorgt dat ouderen tot op hoge leeftijd kunnen blijven genieten van de dingen die ze leuk vinden. Bewegen, sociale contacten en stimulerende, zinvolle bezigheden zijn belangrijk voor iedereen, welke leeftijd u ook heeft. Het Uitbureau ViVa! la Vie biedt ouderen met en zonder zorgvraag de mogelijkheid om actief te blijven. Ook het restaurant staat in de aandacht. In het restaurant van De Loet kan elke dag genoten worden van een kopje koffie, een gezonde lunch of een heerlijk diner. Wijkbewoners of bezoekers zijn, naast de eigen bewoners, hier ook van harte welkom. Wilt u iets weten over het wonen in De Loet, dan is dat ook mogelijk..

Greep uit het programma
- Het ViVa! la Vie Uitbureau zorgt dat u tot op hoge leeftijd kunt genieten van leuke activiteiten. Doe mee aan het breiproject, ervaar een handmassage, of probeer het fietslabyrint en de braintrainer.
- Rondleiding en bezichtiging van een appartement.
- Informatie over het vrijwilligerswerk.
- Ontmoet het Wijkzorgteam. De teamleden staan voor u klaar.
- Alles over werken in de zorg, ook de vacatures.

Voor iedere bezoeker is er gratis iets lekkers van het restaurant.

Meer informatie? Bel 088-9958000 of kijk op www.vivazorggroep.nl voor de programma's van de locaties.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar voert de grootste sector van Nederland campagne onder het motto 'Maak kennis met kunde'. Het doel is de veelzijdigheid van Zorg en Welzijn te tonen, de nieuwe ontwikkelingen en vooral de mensen die er werken in de schijnwerpers te zetten. Iedereen is van harte welkom tijdens deze week bij alle aangemelde zorg- en welzijnslocaties.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant