Afbeelding

Het laatste weekend van februari is weer gezellig in Akersloot

Cultuur Akersloot

Zaterdag 25 februari wordt er weer een keezdrive in De Vriendschap georganiseerd. Akersloot is de bakermat van het keezen in Nederland, vanuit deze plaats heeft het spel heel Nederland veroverd. Het inschrijven kan via keezakersloot@outlook.com , telefonisch via 0251-312866 of direct s' avonds aan de zaal. Het inschrijfgeld is € 5,00 inclusief koffie/thee en lekkere borrelhapjes. Start is 19.30 uur. Er zullen zoals altijd vijf ronden worden gespeeld.

Naast het keezen waar mooie prijzen te winnen zijn is er ook nog een grote verloting met superprijzen.

Tevens wordt er zaterdag 25 februari gedart in De Vriendschap. "Dart Vereniging Kennemerland", D.V.K. organiseert een D.V.K. Ranking toernooi, 2e/3e/4e divisie toernooi en een beginners toernooi.

Aan dit toernooi mag iedereen (m.u.v. ere en 1e divisie spelers) meedoen, zowel leden als geen leden van de dartbond. Na de recente successen van onder bekende Nederlandse darters Lesley Harms, Vincent van der Voort, Michael van Gerwen, Jelle Klaasen en Raymond van Barneveld is de dartsport weer helemaal in. Er zal zaterdagavond om prachtige bekers gespeeld worden en er is zowel een winnaar als een verliezersronde zodat of je nu wint of verliest toch de hele middag kan darten, daar gaat het toch om. Inschrijfgeld is € 3,00 p.p. en je kan je inschrijven via internet: info@vriendschapakersloot .nl, telefonisch 0251-312866 of direct in de zaal vanaf 19.30 uur. Het toernooi begint om 20.00 uur.

Het weekend wordt zondag 26 februari afgesloten met een Rock & Roll ball masque. Oftewel trek je dansschoenen en petticoat aan, haren in het vet en swingen maar! Samen met de dansschool wordt er maandelijks een gezellig rock&roll feest georganiseerd. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom om vrij te dansen, een drankje te nemen aan de bar en te genieten van de gezellige sfeer. Rond 18.30 uur zal de keuken een heerlijke dagschotel serveren. Tot ziens in Akersloot.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant