Heiloo

Eerste WinterbierTiendaagse in Heiloo en Limmen

HEILOO - Speciaalbier is hot. Er worden steeds meer evenementen rondom deze veelzijdige drank georganiseerd. Het meest bekende speciaalbier is Bockbier, maar dat de winter ons een hoop te bieden heeft, mag ook onder de aandacht gebracht worden. Deze veelal hoger in alcohol en met kruiden verrijkte bieren zijn hartverwarmend, smaakvol en zeer de moeite waard om eens rustig voor te gaan zitten!

Naast de reeds bestaande Bokkentochten in de lente en herfst organiseren de Bowling, Fletcher, Herberg Jan, Jay Jay's, 't Kroegje, De Lantaarn, Het Vennewater en De Wit in Heiloo en Limmen nu voor het eerst in samenwerking met De Bierverbinding een 'proefsensatie' rondom Winterbieren: de WinterbierTiendaagse. Van vrijdag 27 januari tot en met zondag 5 februari 2017 kunnen er in genoemde cafés verschillende seizoensbieren gedronken worden van grote en kleine brouwerijen. Op deze wijze kun je zelf bepalen op welke dag je waar welk Winterbier wilt gaan drinken!

Met een bij elk café aan te schaffen stempelkaart voor maar €2,50 krijg je ook een hapje bij het bier en een stempel. Bij zes verschillende stempels is er een presentje te verkrijgen. De eerste en laatste dag zullen er een aantal cafés wat extra's organiseren. Kom ook proeven en laat je verrassen door de veelzijdige smaken van dit mooie bierseizoen.

Film: Ilse Bloemendal

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>