Voetballers in actie.
Voetballers in actie. Aangeleverde foto

Old Alkmaar Boardingtoernooi 2017 in sporthal de Lelie in Akersloot

Sport Akersloot

AKERSLOOT - De tiende editie van het Old Alkmaar Boardingtoernooi wordt van 13 tot 15 januari gespeeld. Dit spetterende zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in Sporthal de Lelie in Akersloot.

Naast de vele teams uit de regio doen er dit jaar maar liefst vier profploegen mee van Ajax, AZ, FC Utrecht en FC Volendam. Zij maken hun opwachting op zondag 15 januari.

Het toernooi is inmiddels een begrip in de regio. Er zijn in deze editie meer dan honderd wedstrijden met de boarding. Daarnaast is er een voetbalquiz voor de deelnemers, krijgen zij voetbalclinics van Freestyle voetballers en ook is er de 'Champions League'-achtige opkomst voor de finalisten.

Vrijdagavond wordt het toernooi om 18.00 uur afgetrapt met een kwalificatietoernooi voor de JO13 uit de regio. Zij spelen om twee tickets voor het toernooi op de zondag. Zaterdagochtend begint het spektakel alweer om 9:00 uur voor de JO9-teams uit de regio. In de middag wordt er door JO10/JO11-teams uit de 1ste en 2de klasse gestreden om de felbegeerde bokaal, en zaterdagavond laten de JO11-hoofdklasse teams zien waarom zij de trofee mee naar huis willen nemen! Voorafgaand aan de finalewedstrijd van de JO11-hoofdklasse poule spelen de jongste talenten van Meervogels een demonstratiewedstrijd. Op zondag 10 januari wordt het Old Alkmaar Boardingtoernooi afgesloten door de enkele JO13-teams uit de regio, die de strijd aan moeten gaan met de jeugdspelers van Ajax, AZ, FC Utrecht en FC Volendam. Dit beloofd een waar spektakel te worden! Voordat de finale plaats zal vinden op zondagmiddag 15 januari zal er nog een fantastische demonstratiewedstrijd worden gespeeld door twee G-teams uit de regio gevolgd door een spectaculaire regionale act. Daaropvolgend zal de finale plaatsvinden tussen de twee beste teams uit de JO12/13-poules!

Het Old Alkmaar Boardingtoernooi is meer dan alleen voetbal. Tussen de wedstrijden door hoeven de teams zich niet te vervelen, op zaterdag en zondag wordt er een spannende sportquiz georganiseerd voor de deelnemers. Daarnaast krijgen de spelers op zaterdag een voetbalclinic van 2 Freestyle voetballers om hun technische skills te verbeteren.

Het toernooi biedt alle spelers en leiders/sters veel voetbalplezier en sportieve strijd, waardoor het ook voor de toeschouwers genieten is. Door de plaatsing van een boarding om het veld en grote doelen staat het toernooi garant voor veel mooie en spannende voetbalwedstrijden met veel doelpunten. Voor meer informatie, poule indelingen en het wedstrijdschema kunt u de site www.boardingtoernooi.com raadplegen. Ook kunt u de Facebook en Instagram pagina in de gaten houden voor de laatste updates!

Wij zien jullie graag van 13 tot 15 januari!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant