Afbeelding
Foto: Ilse Bloemendal

Kerstavond goed ingeluid met kerstviering in de Cultuurkoepel

Algemeen Heiloo

HEILOO - Het was gisteravond op kerstavond erg druk in de Cultuurkoepel, veel drukker dan verwacht, 'De Kerstmis 2016' vond namelijk plaats.

Stoelen werden bijgeschoven en er werden zelfs houten bankjes van achteren gehaald. Er was een tekort aan boekjes, maar dit probleem werd al snel opgelost door de boekjes samen te delen en weg te geven aan mensen die dat niet konden. Zo ontstond er gelijk een prettige kerstsfeer en na het zingen van vele kerstliederen werd de mis gestart. De mis was van voorganger Marie-José van Bolhuis m.m.v. de Zangroep Leonie Hennekens en Mechteld Hennekens. De mis stond in teken van 'Goed Nieuws'. Er werd veel gepraat, grapjes gemaakt en dit allen werd afgewisseld met prachtige liedjes van het koor. Dit jaar gingen de gelddonaties naar de moestuintjes voor mensen in Bolivia, zodat zij hun eigen eten kunnen gaan kweken.

Onder gehoor van het slotlied "Go, tell it on the mountain", verliet iedereen met een glimlach de kerk. Tevens kreeg iedere bezoeker een kerstkaart: "Een hartelijke kerstgroet namens de Geestelijke Verzorging GGZ, Theodora Klaver, Marius Braamse, Marie-José van Bolhuis." 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief