Afbeelding

Par Six bij Jazz Session Club Vredeburg

Cultuur Limmen

LIMMEN - In het streven naar vernieuwing, maar met behoud van het goede, is het natuurlijk geen toeval dat Par Six nu al voor de derde keer een gastoptreden verzorgt bij de Jazz Session Club Vredeburg in Limmen. Het gastoptreden vindt plaats op zondag 18 december.

Tijdens de jamsession, die om 16.00 uur begint, verzorgt Par Six weer een fantastisch gastoptreden van een uur, te beginnen om 17.00 uur. Zangeres Maria Volland is de spil van Par Six. The American Songbook, latin, blues maar ook moderne jazznummers als 'Whisper Not' en 'Dat Dere' zijn onderdeel van haar uitgebreide repertoire. Pianist Ed Wertwijn schreef arrangementen voor trombonist Chris van Boetzelaer en saxofonist Rien Brus, die als begeleiding dienen voor de vocale nummers. De hechte ritmesectie bestaat uit basgitarist Mar Flohil, drummer Jon Funke Kupper en gitarist Huub Rohde. Ook als solist komen zij aan bod. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige muziekmiddag zijn aanwezig.

De komende sessiedata zijn op 18 december, 22 januari, 19 februari, 19 maart en 23 april. De toegang is vrij, maar steun is mogelijk door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Fred Timmer op 072-5053414 of via timmerlimmen@kpnmail.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant