Gevonden parkiet Benji.
Gevonden parkiet Benji.

Heilooërs helpen elkaar op Facebookpagina

Human Interest Heiloo

HEILOO - Op de Facebookpagina 'Je bent Heilooër als...' helpen de bewoners van Heiloo elkaar voortdurend. Niet altijd - soms is er wat gemopper - maar eergisteren was het een rooskleurige dag in de geschiedenis van de 'Je bent Heilooër als... ' Facebook-pagina.

Gister begon de dag met een oproep van Emmy de Graaff op de Facebookpagina 'Je bent Heilooër als...' met een foto van een hond die voor de deur van Bijwaard Kappers zat. De hond bleek Spot te heten en werd dankzij de Facebook-pagina herenigd met zijn baasje Yvonne Cronen.

Daarna kwam de oproep van de fiets. Paul Mak had een fiets gevonden waarvan de sleutel nog in het slot zat. Hij had netjes de sleutel eruit gehaald en op Facebook geplaatst: "Fiets stond open vlakbij AH in Ypestein. Heb de sleutel eruit gehaald, voordat ie gejat wordt". Zo reageerde de moeder van Stan - de jonge eigenaar van de fiets - dat ze erg blij was met deze actie. Haar zoon beweerde namelijk de fiets wel op slot gezet te hebben...

Ook plaatste Mirjam Brouwer de Koning een berichtje. Het was een foto van een parkiet met de boodschap: "Iemand een parkiet kwijt?" Na een uur reageerde de eigenaar van Benji en was de parkiet gelukkig weer herenigd met zijn baasje.

Ondertussen werd er een auto versleept en werden er gister nog sleutels gevonden en een mobiel. Ben je deze kwijt? Wordt dan ook lid van de Facebookpagina 'Je bent Heilooër als...' en wie weet wordt jij ook herenigd met je verloren spullen.

Deze hond zat voor Bijwaard Kappers voor de deur.
Zelfs fietsen werden op slot gezet..
Afbeelding
Met het Veiligheidsbeleidsplan bouwt gemeente Heiloo aan een veilige samenleving Nieuws 1 uur geleden
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.
Hortus Bulborum Limmen opent het nieuwe seizoen Nieuws 3 uur geleden
Wethouder Tromp helpt de kinderen bij het planten van een pruimenboom op het plein.
Pruimenboom geplant bij Kinderdagverblijf De Vogeltuin Nieuws 15 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant