Gourmetschotel De Luxe
Gourmetschotel De Luxe
Heiloo

Gourmet op maat bij Online-Slager.nl

HEILOO - Zin om een smakelijke prijs te winnen? Online-Slager.nl geeft tijdens de winactie op de facebook-pagina van de Uitkijkpost vijf keer een 'Gourmetschotel De Luxe' voor vier personen weg t.w.v. € 43,80. De schotel bestaat uit kalfsoesters, kipsaté, varkenshaas, biefstukspiesjes, Black Angus hamburgers, ossehaas en lamshaas.

Meer over Online-Slager.nl:

'Gourmet op Maat'!

Na de succesvolle start met de gourmet- en fondueschotels in 2015, lanceert Online-Slager.nl dit jaar 'Gourmet op Maat'! Met enkele muisklikken stel je zelf je gourmet- of fondueschotel samen: selecteer het aantal personen, voeg naar wens extra vlees of sauzen toe, kies de gewenste leverdatum en je rijkelijk gevulde vleesschotel wordt gratis thuisbezorgd. Zélfs in het weekend en tijdens de feestdagen! Je kunt kiezen voor vers geleverd. Of je kiest voor diepgevroren: dezelfde kwaliteit en smaak, maar langer houdbaar in het vriesvak.

Gratis bezorgen
Online-Slager.nl is gevestigd op industrieterrein De Boekelermeer aan de Droogmakerij 78 in Heiloo. Topslagers werken hier in een gloednieuwe slagerij die van alle gemakken is voorzien, met onder andere koelcellen, rookovens en shockvriezers.

De online bestellingen worden dagelijks verpakt en verstuurd naar klanten die via de website een bestelling plaatsten. De horeca wordt met eigen vrachtwagens van Online-Slager.nl zelfs zeven dagen per week van onze vleesproducten voorzien. In de regio Heiloo, Limmen, Castricum, de Egmonden, Akersloot en Uitgeest worden de bestellingen gratis bij de online klanten thuisbezorgd. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer berichten