V.l.n.r.: Marijke Spronk, Irene ten Bosch, Han Wolven, Thea Wolven, Rietje van Walree. Niet op de foto wegens ziekte Gre Tiggers
Foto: Stip Fotografie
V.l.n.r.: Marijke Spronk, Irene ten Bosch, Han Wolven, Thea Wolven, Rietje van Walree. Niet op de foto wegens ziekte Gre Tiggers Foto: Stip Fotografie

Zonnebloem zet zes jubilarissen in het zonnetje

Human Interest Heiloo

HEILOO - Woensdag hebben zes vrijwilligers van de Zonneboem, afdeling Heiloo, een zilveren speldje gekregen. Dit speldje, uitgereikt door wethouder Elly Beens, kregen zij omdat zij allen 10 jaar als vrijwilliger bij de Zonnebloem actief zijn.

De jubilarissen zijn:
Marijke Spronk; zij bezoekt haar deelnemers en is een enthousiaste vrijwilliger, die ook inspringt waar het nodig is.
Irene ten Bosch; is bestuurslid en de penningmeester van de afdeling Heiloo. Zij heeft meegeholpen met de landelijke administratieve vernieuwingen en daarover ook allerlei workshops verzorgd om de Zonnebloem het digitale tijdperk in te loodsen. Tevens verzorgt zij ook de Nieuwsbrief voor de vrijwilligers 3 á 4 keer per jaar en jaarlijks een uitgave voor de deelnemers. Ook springt zij tegenwoordig geregeld in bij het organiseren van activiteiten.
Thea Wolven en Han Wolven; eigenlijk worden zij altijd in één adem genoemd! Zij doen veel vrijwilligerswerk en met name voor de Zonnebloem zijn ze goud waard. Zij ondernemen veel met hun deelnemers, gaan bijvoorbeeld naar de jaarlijkse winkelweken voor de feestdagen. Zij zijn ook mee geweest met een landelijke vakantieweek van de Zonnebloem.
Tijdens de boottochten stond Han ook altijd klaar om af te wassen of andere hand- en spandiensten te doen.
Rietje van Walree; een enthousiaste vrijwilliger, die haar deelnemers trouw bezoekt en ook altijd de bijeenkomsten bezoekt. Bij activiteiten helpt zij graag.
Gre Tiggers; zij doet bezoekwerk en bezoekt trouw haar deelnemer. Daarnaast doet zij nog ander vrijwilligerswerk in Overkerck.

Allen waren zeer vereerd dat zij gehuldigd werden, hieruit spreekt toch de waardering voor hun vrijwilligerswerk. En juist die waardering geeft voldoening om met het werk door te gaan!

Tekst: Yvonne van Stiphout

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant