Afbeelding

Gelijkspel Meervogels – VVW 2

Sport Akersloot

Na een vliegende start van Meervogels kwamen zij snel met 6-2 voor. VVW werd wakker geschud en kwamen door een aantal afstandsschoten weer langszij. Meervogels ging hierdoor gehaast spelen en verloren daardoor onnodig de bal waar VVW dankbaar gebruik van maakte. Ruststand 11-12 in het voordeel van VVW.

De 2e helft ging Meervogels weer met het koppie spelen. Door snelle aanvallen en goed keeperswerk van Anouk Putter kon Meervogels uitlopen naar 4 punten verschil, 18-14. Meervogels bleef de boventoon voeren maar doordat de paal en lat regelmatig gevonden werd, kon VVW weer dichterbij kruipen. Meervogels werd hierdoor gespannen en gingen geforceerd de aanval in waardoor balverlies het gevolg was. VVW maakte hier weer dankbaar gebruik van en konden langszij komen. Een rommelige laatste 5 minuten zorgden voor een spannend einde. De laatste seconde kreeg Meervogels bij een 24-25 achterstand een penalty, beheerst werd de bal in het net gesmeten. Eindstand 25-25.

A.s. zondag 27 november spelen de dames van Meervogels tegen Tornado 2 in sporthal de Waardergolf om 14:45 uur.