Afbeelding
Foto van: Ricardo Marcker

Ilse on tour: Winterfest

19 nov, 09:48 Algemeen Heiloo

HEILOO - Vanavond was de eerste avond van 'Winterfest': Herberg Jan staat dit weekend in het teken van lederhosen, schlagers, schnaps, bier en glühwein. Uitkijkpost's Ilse neemt even een kijkje.

Dat een kostuum verplicht is, is te zien. Alle vrouwen dansen op de tafels in (te) korte jurkjes en de mannen drinken (te) veel bier. Het personeel - net als het restaurant zelf - is ook heel mooi uitgedost. Herberg Jan is feestelijk aangekleed met lichtjes, sneeuw en ijskristallen. Op het terras is een grote tent neergezet. De mannen dragen lederhosen en de vrouwen dragen witte sneeuwjurkjes. Iedere gast wordt verwelkomt met een shotje en het feest kan beginnen. Binnen zingt iedereen luidkeels mee met de 'winter hits'. Zowel jong en oud is te vinden op de dansvloer, een gouden combinatie dit keer. Iedereen vermaakt zich en de sfeer is heel prettig. 

Wat is het gezellig, op naar avond twee! Dat het een succes is, is duidelijk. De tickets zijn voor morgenavond helaas helemaal uitverkocht. Maar het wachten tot volgend jaar is het zeker waard! Zien we u ook volgend jaar?

Tekst en foto's: Ilse Bloemendal

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief