Afbeelding

Paul de Leeuw opent Beursvloer 2016

maandag 7 november 2016 18:29

ALKMAAR - Paul de Leeuw opent op 10 november om 14.30 uur de zesde Beursvloer die Stichting De Waaier organiseert in het AFAS Stadion in Alkmaar. Ook de burgemeesters Piet Bruinooge van Alkmaar, Han ter Heegde van Heerhugowaard, Hans Cornelisse van Langedijk en voorzitter Belinda Buskermolen van De Waaier hebben een rol bij de opening.

Aan dit matchevenement gaan meer dan vierhonderd deelnemers van maatschappelijke organisaties uit de regio groot Alkmaar deelnemen, op zoek naar kennis, materialen en vrijwillige helpende handen. Zo helpen zij hun organisatie verder. Ongeveer driehonderd vertegenwoordigers van bedrijven bieden 'om niet' aan wat maatschappelijke organisaties nodig hebben. Kortom, dankzij De Beursvloer ontvangen maatschappelijke organisaties iets extra's en bedrijven kunnen op een gemakkelijke en leuke manier iets goeds doen voor hun omgeving. Dat betekent meer verbinding en ontwikkeling in de regio. Dat geeft mensen een blij gevoel, want geven en ontvangen maken beide gelukkig.

De handel tussen 14.30 en 16.00 uur is meer dan levendig, al was het alleen maar vanwege de creatieve uitdossingen en attributen van de maatschappelijke organisaties waarmee ze hun vraag in beeld brengen. Voor meer informatie over De Waaier, zie www.de-waaier.nl. Voor De Beursvloer, zie www.beursvloeralkmaar.nl.