Sandra en haar zoon Boet
Sandra en haar zoon Boet

Hoor wie klopt daar ouderen?

Human Interest Heiloo

Plaatsgenote Sandra Mulder en haar zoon Boet (10 jaar) hebben een warm hart. Ondanks het feit, dat ze zelf hard moet werken om haar hoofd boven water te houden, denkt ze ook aan haar medemens.

Ieder jaar, rond de feestdagen, organiseert zij een actie voor hulpbehoevenden in en rondom Heiloo. Sandra: "Ik wil graag mijn zoon leren, dat de wereld een stukje mooier wordt als men iets voor elkaar doet". Sandra werkt in de ouderenzorg en weet dat er heel veel ouderen zijn die de feestdagen noodgedwongen in eenzaamheid doorbrengen. Met in haar kielzog Sint en Piet zal ze deze mensen rond de feestdagen bezoeken om een kleinigheidje en iets lekkers te brengen. Sandra: "Buiten de presentjes gaat het natuurlijk vooral om de aandacht en het praatje".

Om haar actie dit jaar wederom tot een succes te brengen, doet zij een oproep aan mede-Heilooërs en lokale ondernemers. Als u wilt bijdragen aan deze mooie actie heeft zij de volgende spullen nodig, of een donatie om het aan te schaffen:

  • Chocoladeletters
  • Banketstaven
  • Borstplaat
  • Badschuim, zakdoeken, shawls en sokken voor dames en heren
  • Inpakpapier
  • Zakken om de presentjes in te vervoeren

Ze streeft ernaar zes dagdelen op pad te gaan en zoekt mensen die willen rijden en Sinterklazen en zwarte pieten die met haar mee willen gaan. Dit hoeft uiteraard niet alle zes dagdelen, ze zal in overleg een rooster maken.

Sandra zit al behoorlijk vol, maar als u zelf mensen kent die de feestdagen alleen moeten doorbrengen, dan hoort ze dat graag. Ze kan het niet garanderen, maar zal proberen ook bij deze mensen op visite te gaan.

U kunt Sandra bereiken via haar e-mail adres sandramarco@live.nl of via haar facebookpagina Sandra Mulder- Velseboer. 

Lees meer in de Uitkijkpost van woensdag 2 november

Tekst: Margreeth Anema

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant