Afbeelding

Heilooër waarschuwt dorpsgenoten voor Halloween-figuren

Human Interest Heiloo

Op facebook kwam de redactie van de Uitkijkpost het hieronder geplaatste bericht van plaatsgenoot Mike Terpstra tegen. Met het oog op de horrorclowns die de afgelopen weken nogal in het (landelijke) nieuws zijn geweest, leek het de redactie zinvol om het bericht ook via deze weg nog eens onder de aandacht te brengen.

"Beste Heilooërs,

In het kader van de ge-spotte horrorclowns van de afgelopen tijd, wil ik u informeren dat ik a.s.zaterdag 22 oktober mijn gekostumeerde Halloween-verjaardag vier in de Cultuurkoepel op het Landgoed Willibrordus. Omdat er al een flinke heksen-/clownsjacht gaande is, leek het mij voor de veiligheid van mijn gasten een goed idee u hierover in te lichten. Het feest duurt van 15.00 uur in de middag tot 00.00 uur 's nachts.

Dus mocht u rond die tijd een clown, zombie of non in de buurt van het station of het Landgoed Willibrordus zien, is er geen reden tot paniek. De politie en de beveiliging van het terrein zijn hierover al ingelicht. Ik heb geen toegang tot de Whatsapp-groepen dus hopelijk komt mijn bericht via deze daar aan."

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant