Afbeelding

Griezeltocht op Camping Geversduin

Algemeen Heiloo

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is het de Stichting Samen Spelen gelukt om een griezeltocht op te zetten.

Dit jaar wordt het een bijzonder jaar. De Stichting viert haar eerste lustrum als griezeltochtaanbieder, er is een volledig nieuwe locatie gevonden en de tocht wordt voor het eerst georganiseerd in samenwerking met Camping Geversduin. Een prachtige locatie (Beverwijkerstraatweg 205 in Castricum), waar de griezeltocht beter tot zijn recht komt en het voor de gasten nog specialer wordt.

De plek waar u zomerdag kon genieten van zon, zee en gezelligheid op het campinggebeuren wordt omgetoverd tot een duister landschap, waar bijzondere figuren wonen die het lang niet allemaal goed met u menen. Het thema van dit jaar is: The Walk of The Ring. Wie weet komt u een Ork tegen in het bos, een zwarte geest of wellicht een lief (maar niet zo onschuldig) hobbitje. Pas op: ze lijken allemaal zo sprookjesachtig, maar het is niet voor niets een griezeltocht, dus houd ten alle tijden uw aandacht erbij. Niets is wat het lijkt!!!!!!

Maar naast het griezelen valt er ook veel te lachen. Het is in de afgelopen jaren gebleken, dat mensen het waarderen als ze ook plezier kunnen hebben, dus is het griezelen met humor doorspekt. Zo bestaat toch nog de mogelijkheid dat u 's nachts na de griezeltocht goed slaapt en niet steeds onder uw bed of in de kast kijkt of daar een eng figuur in zit.

De tocht wordt gehouden op vrijdagavond 11 en zaterdagavond 12 november.
Kosten: E 11,-- p.p.  Toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Kinderen tussen 12 en 16 jaar, alleen samen met een volwassene.

Mensen die slecht ter been zijn wordt afgeraden de tocht te lopen, het is donker en het terrein is niet vlak.

Durft u het aan, meld u zich dan vanaf 3 oktober zo spoedig mogelijk via de website van de Stichting Samen Spelen (www.stichtingsamenspelen.nl) aan, daar staat ook nog aanvullende informatie over de tocht op. Voorgaande jaren waren de twee avonden snel volgeboekt, dus wilt u meedoen, wacht dan niet te lang met aanmelden.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant