Afbeelding

Verzekeraar Nh1816 verblijdt Bewegen voor Ouderen

Sport Heiloo

De Heilooër voetbalvereniging De Foresters en de Stichting Welzijn Heiloo die onlangs afspraken maakten over een nauwe samenwerking op het gebied van de Ouderensport, zijn door de verzekeringmaatschappij Nh1816 verblijd met een prachtige financiële stimulans.

Namens deze 200 jaar geleden in Oudkarspel opgerichte verzekeraar, en daar nog steeds gevestigd, kwam Aron Harsveld een cheque van ruim € 20.000 overhandigen. De promotors van het Bewegen voor Ouderen (op de foto: Marian van Dam en Wanda Vasbinder van Welzijn Heiloo en Koen de Jong en Arnt Blei van De Foresters) toonden zich natuurlijk helemaal in hun nopjes.

De samenwerking van Foresters en Welzijn Heiloo heeft al vruchten afgeworpen in de vorm van de succesvolle introductie van het Walking Football. Op vrijdagavond beoefent een groep dames en heren van 55-plus deze nieuwe voetbalvorm op het Foresters-terrein. Walking Football wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld. Geen slidings en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Op deze manier kun je doorgaan met actief voetballen en bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Zo kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Voetbal hoeft niet altijd snel te gaan. En zoals u gisteren al online heeft kunnen lezen, mag het team namens AZ zelfs meedoen aan een toernooi in het Olympisch Stadion in Amsterdam. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant