Afbeelding

Laura en Lisanne de Witte gehuldigd!

Sport Heiloo

HEILOO - Woensdagavond zijn bij AV Trias Laura en Lisanne de Witte gehuldigd. De twee zusjes werden gehuldigd voor hun deelname aan de Olympische Spelen in Rio.

Tijdens de huldiging op de atletiekbaan, de thuisbaan van de zusjes, werden ze toegesproken door de voorzitster van Trias, Jocelyne Tophoff. Tijdens haar toespraak vertelde zij trots te zijn op de zusjes en het zeer knap te vinden welke tijd zij neergezet hebben in Rio. Omgerekend liepen zij 400 meter in 52 seconden.

Ook wethouder Rob Opdam kwam naar Trias om Laura en Lisanne te feliciteren met hun prestatie. Tevens zei de wethouder dat zij een voorbeeld zijn voor de atletiekjeugd in Heiloo.
Daarna mochten Laura en Lisanne een bord onthullen. Deze is geplaatst naast de atletiekbaan met daarop de vermelding van hun deelname in Rio. Tevens staat er van beiden een prachtige actiefoto op, welke gemaakt is tijdens de Olympische Spelen.

Er wachtte de zusjes nog een verrassing. Rob van der Wal van CiRoPack bv heeft een VW-Up in de kleur van zijn bedrijf ter beschikking gesteld aan de dames. Daarmee kunnen Laura en Lisanne de komende 4 jaar naar diverse wedstrijden rijden die ze moet leiden naar de Olympische Spelen van 2020.

Tekst: Yvonne van Stiphout
Foto´s: Stip Fotografie

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant