De winnende zwembadtaart van Arjan van het Hof
De winnende zwembadtaart van Arjan van het Hof

Arjan wint ´Heel Heiloo Bakt´ met zwembadtaart (video)

Human Interest Heiloo

HEILOO - Op woensdag 17 augustus organiseerde Zwembad het Baafje 'Heel Heiloo Bakt'. Tot 15.30 uur kon men eigen gebakken lekkernijen in de vorm van taart, koek/koekjes of cake inleveren.

De creaties, 9 in totaal, werden beoordeeld door een vakjury die bestond uit Sam en Koen van Bakkerij Beerse en Kevin van Bakkerij Zoon. Nadat de jury alle lekkernijen geproefd en bekeken had kwam men tot een eindoordeel.

Eerste is geworden Arjan van het Hof met een zwembadtaart, hij won een BBQ-pakket welke ter beschikking was gesteld door Keurslagerij Kees Burger.
Tweede is geworden Schenkerij De Trog, zij maakten een citrustaart en wonnen daarmee een pakket lekkernijen van Cadeauwinkel De Ontdekking.
Op de derde plaats zijn geëindigd Anna en Jamie met hun Riotaart en de twee dames gingen er met een parfumpakket van Parfumerie Mooi  vandoor.
Vierde werd Gre Ekkes zij maakte een peperkoek met walnoot en zij won daarmee een picknickmand van De Theeklipper.

Na de uitreiking konden de gasten van Zwembad Het Baafje voor een bedrag van €2,50 een bordje van 4 lekkernijen en een kopje thee of koffie kopen, de opbrengst ging naar het zwembad.

Foto's en tekst: Stip Fotografie

Film: Beat FM.

Afbeelding
De citrustaart van Schenkerij De Trog
De peperkoek van Gré Ekkes
De Rio-taart van Anna en Jamie
De jury aan het werk

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant