Afbeelding

Dolfinn Rocks slaat een jaartje over

Cultuur Heiloo

Na 10 jaar Dolfinn Rocks op het Looplein in Heiloo, besloten het bestuur en het kernteam evenementen van Stichting Dolfinn de stap te wagen naar een muziekfestival met een nieuwe opzet. Dit moet eind augustus volgend jaar (2017) gaan plaatsvinden bijvoorbeeld op het evenemententerrein bij het Maalwater.

Geen evenement in 2016
De organisatie daarvoor brengt zoveel werk met zich mee, dat voor 2016 géén 'Rocks' in de oude vorm georganiseerd zal worden. Het eerder aangekondigde evenement met door het dorp gespreide muziek op 3 september 2016, is uiteindelijk niet verder uitgewerkt en zal dus ook niet plaatsvinden. Stichting Dolfinn is een goed doel en het alternatieve idee kreeg een te commerciële grondslag.

Nieuwe opzet
De organisatie is druk bezig met een nieuw concept voor Dolfinn Rocks in 2017. Niet alleen een ander terrein, maar ook een nieuwe opzet voor de line-up, de horeca en de verdere omlijsting. Voor Dolfinn Rocks nieuwe stijl, denkt de organisatie vooral in mogelijkheden en niet in beperkingen. In september a.s. wordt een definitief besluit genomen over Dolfinn Rocks 2017.

Houd voor het laatste nieuws de Facebook pagina, het Twitter-account en de website van Stichting Dolfinn in de gaten.

Tekst en foto: Stichting Dolfinn

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant