Afbeelding

Golfjeugd handhaaft zich in 1e Klasse

Sport Heiloo

HEILOO - Het NGF Jeugdcompetitieteam van Golf- en Countryclub Heiloo heeft dit weekend een knappe prestatie geleverd. Door een ruime winst in de laatste ronde werd degradatie voorkomen.

De golfjeugd uit Heiloo werd vorig jaar kampioen in de 2e Klasse en promoveerde. De verwachtingen waren hooggespannen maar de tegenstanders in de 1e klasse bleken van een ander kaliber. Op de laatste dag stond Heiloo 1 op een gedeelde laatste plaats, zij het op puntensaldo.

Afgelopen zondag 3 juli werd gespeeld in Alphen aan de Rijn tegen Spaarnwoude, de nummer 2. De Heilooërs wisten met sterk spel 17-11 te winnen. Daarmee werd de vierde plek in de eindstand bemachtigd en de 1e klasse behouden. Een mooi resultaat voor het team en de begeleiding.

Heiloo 1 Jeugd bestaat uit Steven Bakker, Kim Bierman, Nick Bierman, Jasper Smit, Jan Willem Spaans en Tim Taylor. Trainers zijn PGA Golfpro's Cees Grijzenhout en Briska Schuurman. Golf- en Countryclub Heiloo is een ideale vereniging voor jeugdspelers met een uitdagende 9-holes baan en professionele begeleiding.

Tekst en foto: Paul Mars

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant