Foto: EJV Mediaproducties/ Evert Visser
Foto: EJV Mediaproducties/ Evert Visser

Prijzen, prijzen en nog eens prijzen Ontknoping Kassabonnen spaaractie ‘Ik Winkel in Heiloo’

Algemeen Heiloo

HEILOO - "Ik voelde al aan dat ik de hoofdprijs zou krijgen en zei gisteren nog: ´Wedden dat ik de Green Egg barbecue ga winnen´. En het is gelukt. Fantastisch hè?", vertelde Netty de Groot-Putter zaterdagmiddag op een bomvol stationsplein in Heiloo. Wethouder Fred Dellemijn deelde haar zojuist mee dat zij met een van de hoofdprijzen naar huis mag. Dat deed hij op een podium met een microfoon in de hand. Ook mevrouw Gre Bouwer-Sterenborg was zichtbaar tevreden. Zij won een helikoptervlucht boven Heiloo. Verder won Marga Kaandorp een weekendje weg voor twee personen. Zij was niet aanwezig, maar krijgt uiteraard bericht.

Ook maakte de wethouder veel andere inwoners blij met een volle boodschappenkar, een dinerbon, een jaar lang brood, een waarde-cheque voor autowasbeurten en vele andere prijzen.

De winkeliers in Heiloo werken samen onder de noemer 'Ik Winkel in Heiloo'. De ondernemers willen gezamenlijk de service nog verder verbeteren en laten zien dat je binnen de dorpsgrenzen volledig kunt slagen. Daarom riepen ze de Kassabonnen spaaractie in het leven. Veel klanten spaarden sinds half april hun kassabonnen en lieten deze achter in zakjes met een gezamenlijke kassabon-waarde van 250 euro, 500 euro of 1000 euro. De winkeliers trakteerden hun klanten eerder al op prijzen via tussentijdse trekkingen. Vervolgens kreeg wethouder Dellemijn zaterdag de eer de overige negen hoofdprijzen uit te reiken. Bijzonder is dat deHeilooër middenstand alle 196 prijzen ter beschikking stelde. De Kassabonnen Spaaractie bestaat inmiddels drie jaar. Een volgende spaaractie start medio november. Verder staan in 2017 nieuwe acties op het programma.

(Tekst: Evert Visser/ EJV Mediaproducties)

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant