Afbeelding

Gezamenlijk afslanken met personal trainer (Advertorial)

Zakelijk Heiloo

HEILOO - Maandag 20 juni start Simpelafslanken.com met een gezamenlijke afslankkuur onder leiding van een personal trainer. De kuur duurt 24 dagen en deelnemers zijn dus 16 juli klaar, de vrijdag voor de zomervakantie begint.

Trainingen vinden een keer per week plaats in een kleine groep bij de Kattenberg in Heiloo. De training is geschikt voor iedereen. Oefeningen kun je op verschillende levels uitvoeren dus iedereen kan meedoen. Tijdens de training worden de deelnemers gemeten en gewogen met geavanceerde apparatuur. Hierdoor is de vooruitgang peilen en zo nodig bij te sturen. Gewicht wordt gemeten, maar ook spiermassa en vetpercentage; apparatuur geeft zelfs de metabolische leeftijd van het lichaam aan.

Er wordt gebruik gemaakt van een BioHCG-kuur, waarbij de deelnemers iedere dag een ampul met vloeistof nemen om het hongergevoel te stillen, energie te behouden en de dagen dus gemakkelijk kunnen doorkomen. De BioHCG is op natuurlijke basis, er zitten geen hormonen in. Hiernaast volgen ze een koolhydraatarme voedingsrichtlijn, waarbij ze gewoon met het gezin kunnen mee-eten, dus er is geen sprake van ingewikkelde recepten of bijzondere voedingsmiddelen om in huis te halen.

Uit ervaring met het product is gebleken dat men gemiddeld 10% van het lichaamsgewicht verliest. Daarnaast verdwijnt het vet alleen op overtollige plaatsen, de probleemzones.

De 24 daagse kuur kost € 249,50 inclusief trainingen, de kuur, en een uitgebreid boekje. De kuur is ook los te bestellen.

Voor informatie www.simpelafslanken.com of via Margreeth Anema 06-15 86 44 29

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant