Afbeelding

Carolien van Twuijver-ter Linden reisde af naar het Cannes Filmfestival

3 jun, 09:57 Algemeen

Op de social media zien we mooie foto's van Carolien van Twuijver-ter Linden, zij reisde kortgeleden af naar het beroemde Cannes Filmfestival. Wat heeft ze daar precies gedaan, vertelt ze hier in haar verslag. 

"Sinds 5 jaar ben ik actief tijdens het prestigieuze Cannes Filmfestival. Het begon als model tijdens de première van het Cannes Filmfestival en een show op een prachtig jacht. De volgende dag is er een grote foto van mij gepubliceerd in de Franse Gala Magazine. Fashion TV nam mij mee in hun commercial wat elk kwartier op TV te zien was. Ik begon te netwerken en wilde het jaar erop ook iets organiseren in Cannes. En dit gebeurde ook bij een prachtige villa met een zwembad met uitzicht op de baai.

5 Nederlandse merken namen deel, waaronder onze bekende couturier Addy van den Krommenacker waar ik nu nog model voor ben.Tevens vertegenwoordig ik zijn merk en presenteer ik zijn shows. RTL Boulevard en Shownieuws pakte het al snel op en zond een leuk stukje uit over dit event waarin ook celebrities aanwezig waren, waaronder Mr. Joseph Jackson, de vader van Michael Jackson en de Family Jackson Foundation. Ook de Scorpions traden op. Het was geslaagd event en ik werd meteen gevraagd door de Family Jackson Foundation om op één van de grootse jachten ter wereld een show te organiseren tijdens de Grand-Prix in Monaco.

Na dit succes besloot ik mijn eigen bedrijf "Passarella Moda" te starten. Passarella betekent catwalk in het Italiaans. Wij leveren modellen en organiseren masterclass Catwalk Workshops. Ook ben ik producer van diverse internationale events en ik lanceerde het Passarella Moda Magazine.

Vorig jaar heb ik een event georganiseerd in Mandelieu (Côte d' Azur) bij Arie de Boom, die daar al jaren de jachthaven beheert. Een live band trad op, ik presenteerde de avond en mijn lokale modellen kwamen voor de show. Het cosmetica en beauty merk LOOkX (welbekend in Heiloo) was onze sponsor en verzorgde de make-up en exclusieve goodiebags. Stan Huygens van de Telegraaf publiceerde een pagina met een mooie foto van mij en mijn modellen in de couture van Addy.

Dit jaar begon het al meteen druk. In januari reisde ik naar Cannes om de eerste editie van het Miss Cannes Film Festival te organiseren voor dit jaar in mei, waar ik net van terug ben. Het event vond plaats in de grootse en mooiste ballroom van Cannes, de Grand Salon in het InterContinental Carlton Hotel aan de Boulevard de la Croisette. Mijn modellen zijn ook geboekt voor de Parijs Couture Fashion Week en voor de New York Couture Fashion Week. We bereiden ons ook voor op de show van Addy van den Krommenacker tijdens de bekende Alta Moda, de officiële Fashion Week in Rome.

In mei reisde ik af naar Monaco voor het Monaco Charity Film Festival waar ik een show mocht organiseren tijdens het de gala diner voor de Mandela Family in de Yacht Club. De kleinzoon van Mandela was onder de indruk van de show. Als dank mocht ik aansluiten voor het diner aan de tafel waar Mandla Mandela ere gast was. Het was ook bijzonder om in de Yacht Club van Monaco gesproken te hebben met de zoon van Prinses Caroline van Monaco, Pierre Casiraghi.

Maar.... tussendoor is er nog tijd voor een vakantie met manlief Marc en onze lieve kinderen."

De foto's en video's van dit evenement kunt u vinden op www.passarellamoda.com, Facebook like page, Instagram @carolienterlindepassarellamoda en op mijn YouTube kanaal Carolien ter Linden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief