Afbeelding

Donatie 3000 euro Amante Vastgoed voor Timmerdorp

Algemeen Heiloo

Blij nieuws voor Timmerdorp Heiloo. Amante Vastgoed doneert 3000 euro aan de organisatie. Dat liet het bedrijf vandaag weten. 

Timmerdorp Heiloo is zeer blij met de donatie, omdat de prijs van deelname aan de Timmerdorpweek nu naar beneden kan. "Kinderen betalen dit jaar niet 20 euro, zoals vorige week gemeld op Uitkijkpost.nl, maar 17,50 euro", belooft Timmerdorp-secretaris Theo Bakker. De organisatie liet vorige week weten de kaartprijs te verdubbelen van 10 euro naar 20 euro vanwege mis te lopen subsidiegelden. "We ontvangen dit jaar de helft van de subsidie die we eerder kregen en volgend jaar missen we de volledige overheidssteun. Dankzij de support van Amante Vastgoed en zijn partners kunnen we de kaartprijs nu weer wat verlagen. Mooi, want ons doel is uiteraard dat zoveel mogelijk kinderen kunnen deelnemen." Volgens Theo is de prijsverhoging van 10 euro naar 17,50 euro nog wel noodzakelijk om te kunnen overleven als Timmerdorp-organisatie. "Ook om de klap van volgend jaar te boven te komen."

Timmerdorp Heiloo reageerde vandaag verrast op de financiële steun. "Amante Vastgoed liet de Uitkijkpost-redactie weten met een donatie te komen en belde mij op. We zagen dat echt niet aankomen." Het bedrijf bouwt energiezuinige woningen aan de Oosterzijweg. De redenatie is: als wij bouwen, dan moeten kinderen dat ook kunnen. De Timmerdorpweek vindt plaats van 23 tot en met 26 augustus in het Maalwater. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen hieraan meedoen. 

Tekst: EJV Mediaproducties/ Evert Visser

Foto: www.timmerdorp.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant