Afbeelding

Auto is hoofdprijs bij Dolfinn Golf toernooi

Sport Heiloo

Dolfinn Golf wordt gespeeld op 21 mei, het jaarlijkse charity golftoernooi van Stichting Dolfinn in samenwerking met Golf & Countryclub Heiloo (GCH). Iedereen is uitgenodigd om een sportieve dag op de prachtige golfbaan van Heiloo mee te maken. Daarmee doet u ook meteen een bijdrage aan Stichting Dolfinn.

Het Dolfinn Golf toernooi is een uitdagende stableford wedstrijd over 18 holes. Daarnaast treft u ook een aantal extra 'challenges' aan. Zo wordt op hole 12 de eerste hole-in-one beloond met een splinternieuwe auto, aangeboden door F.G.J. Pepping en Truckland! Verder is er de longest putt en staat u een mystery hole te wachten. Dolfinn Golf stelt uw golftalent graag op de proef! Als beloning hebben we uiteraard een geweldig prijzenpakket klaar staan.

We ontvangen u graag om 11.00 uur in het GCH clubhuis te Heiloo. Om 12.15 begint de wedstrijd met een shotgun start. Rond 17.30 uur is het einde van de wedstrijd, met aansluitend de prijsuitreiking en een diner met live muziek 'tijdens en na' bij Brasserie In 't Groen.

U kunt individueel of per flight van 4 personen inschrijven. Ook bedrijfsteams kunnen meedoen. Deelnemers moeten tenminste in het bezit te zijn van een GVB.

Aanmelden: www.dolfinngolf.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant