Afbeelding

Geluksroute: pluk geluk in Heiloo

Algemeen Heiloo

HEILOO - Het Geluksteam Heiloo, bestaande uit Carla Sijtsma en Ingrid Molen, introduceren de Geluksroute Heiloo op 16 en 17 juli 2016. Het motto: "Happiness is only real, when shared" ["Geluk is pas echt wanneer het wordt gedeeld" - vertaling van de redactie] is een quote van Christopher McCandless uit de film Into the wild.

De intentie van de Geluksroute is dat op diverse locaties in Heiloo activiteiten zoals, workshops, traktaties, aandacht, verrassingsacties op straat etc. vrij toegankelijk worden aangeboden, zowel door particulieren als door winkeliers die graag willen delen waar zij gelukkig van worden.

De uitnodiging is simpel; waarvan word je gelukkig en wil je dat doorgeven als geluksbrenger? Of ben je nieuwsgierig waarvan anderen gelukkig worden en wil je dat komen ervaren als geluksplukker? Deze ongedwongen uitwisseling staat garant voor mooie ontdekkingen en inspirerende ontmoetingen.

Je gelukkig voelen, betekent voor ieder mens iets anders, maar wat hetzelfde blijft, is dat ons geluksgevoel toeneemt als we het met anderen delen. En dat is vaak niet gekoppeld aan materie, maar aan onze talenten, onze bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben en aan onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen.

"Het beeld dat ons inspireert is een aaneenschakeling van gelukspunten waarbij iedereen wordt uitgenodigd zijn eigen route te volgen. Het geluk reist met je mee. Zo groeit de Geluksroute vanzelf, en zet zich voort in iedereen die deelneemt. Ik hoop dat iedereen die meedoet met de Geluksroute net zoveel mag genieten als ik doe in het verwezenlijken van deze droom," vertelt Marike van IJssel – initiatiefneemster.

De Geluksroute beleefde haar succesvolle première in september 2012 in Leiden en kwam daarna naar Haarlem, Eindhoven, Amsterdam, Gouda, Utrecht, Rotterdam, 't Groene Hart, Delft, Den Haag en komt in 2016 voor het eerst naar Heiloo. Zo trekt er een karavaan van geluksbrengers door het land.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan op www.geluksroute.nu hoe jij kunt meedoen aan de Geluksroute als geluksbrenger of geluksplukker.

Ook sponsoren zijn van harte welkom.

Bij steden vind je informatie over de Geluksroute Heiloo die 16 en 17 juli 2016 zal plaatsvinden. Heb je vragen of leuke ideeën, neem dan contact op via geluksrouteheiloo@gmail.com of meld je aan via de website.

Help jij mee om de slingers van geluk in Heiloo op te hangen?

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant