Claudia Smit (l), Karin van Polen (Stichting Welzijn Heiloo) en Martijn Apeldoorn (D&M PC Service) (Foto: Evert Visser).
Claudia Smit (l), Karin van Polen (Stichting Welzijn Heiloo) en Martijn Apeldoorn (D&M PC Service) (Foto: Evert Visser).

D&M PC brengt klanten 'Samen'

Algemeen Heiloo

HEILOO - "Ik kom vaak bij ouderen over de vloer om computerhulp te bieden en hoor regelmatig dat mensen zich eenzaam voelen. Op een gegeven moment dacht ik: waarom breng ik mijn klanten niet samen? Het resultaat: de gratis ontmoetingsmiddag 'Samen' op zondag 22 mei in Het Trefpunt in Heiloo. Deze middag organiseer ik samen met Stichting Welzijn Heiloo."

Aan het woord is Martijn Apeldoorn van het bedrijf D&M PC Service. "Omdat veel ouderen eenzaam zijn, leer ik hen communiceren via bijvoorbeeld e-mail en Skype. Ook aan netwerken via internet is een grote behoefte. Toch is het gebruik van internet niet altijd de juiste manier om te komen tot een gewenst contact. Daarom liet ik mijn klanten per e-mail weten graag een ontmoetingsmiddag te willen organiseren. De respons was positief. Vervolgens zocht ik contact met Stichting Welzijn Heiloo. Samen bespraken we de vervolgstappen en kwamen we tot een prachtig idee. Ik ben heel blij mensen hiermee te kunnen helpen."

De ontmoetingsmiddag heet 'SAMEN!' en krijgt zeker een vervolg op een andere datum. 'Samen' is op 22 mei gratis bij te wonen. De middag duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur). Van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via martijn@dmpcservice.nl of bij de receptie van Stichting Welzijn Heiloo in het Trefpunt in Heiloo.

(Tekst: EJV Mediaproducties/ Evert Visser)

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant