Het voormalige bestuur van Oud Heiloo. Van links naar rechts: Dick Slagter, Piet Kuijper, Piet Stoffers en Wim Buwalda (Foto: Evert Visser).
Het voormalige bestuur van Oud Heiloo. Van links naar rechts: Dick Slagter, Piet Kuijper, Piet Stoffers en Wim Buwalda (Foto: Evert Visser).
Heiloo

Afscheid van bestuursleden bij Oud Heiloo

HEILOO - Leden van Oud Heiloo namen woensdagavond tijdens de jaarvergadering in de Ter Coulsterkerk afscheid van vier bestuursleden van de vereniging. Tegelijkertijd stelden nieuwe bestuursleden zich voor. De wisseling was nodig omdat bestuursleden na negen jaar verplicht het stokje moeten doorgeven aan een nieuwe generatie.

De Historische Vereniging Oud Heiloo is vitaal en springlevend, zo bleek overduidelijk. Veel leden vulden de kerkzaal volledig. Een bijzonder 'fotomoment' was de symbolische overgave van het 'voorzitterstokje'. Scheidend voorzitter Piet Kuijper gaf zijn functie officieel uit handen aan de kersverse voorzitter Jaap de Graaf die overigens al als bestuurslid actief was. De nieuwe secretaris heet Maarten Dijkshoorn, de overige kersverse bestuursleden zijn Marion Ouwendijk, Jan de Winter en Nico Lenting. Zij lieten weten een voorliefde te hebben voor de geschiedenis van Heiloo. Natuurlijk hebben ze ook zin in deze bestuursfunctie.

De nieuwe voorzitter bedankte de afscheidnemende bestuursleden, Piet Stoffers, Dick Slagter, Piet Kuijper en Wim Buwalda voor hun inzet.

Lees meer over het afscheid in Uitkijkpost.

(Tekst: EJV Mediaproducties/ Evert Visser).

Meer berichten